Julia Talakua

De combinatie van allerlei kennisgebieden maakt mijn expertise een kleurrijk geheel. Kruisbestuiving waardoor ik op allerlei gebieden tegelijk diensten kan bieden. In essentie focust mijn werk zich op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke (juridische) hulp.Julia Talakua (Einstein-juridisch advies)

  • Jurist, LLB, Rechtsgeleerheid, Erasmus Universiteit (2013)
  • Meester in de rechten i.o., Civil Recht, Universiteit Leiden (2019)
  • Econoom, BBA, Management, Economie en Recht, Hogeschool Rotterdam (2009)

 

  • Gecertificeerd Internationaal NLP trainer;
  • Voormalig topsporter, sinds 2012 in de top drie van Nederland Hinkstapspringen, top 8 Verspringster;
  • Tweevoudig Nederlands Kampioen Hinkstapspringen;
Van nature ben ik een gepassioneerde winnaar. Daarbij heb ik scherpte als de advocaat van de duivel om zaken bloot te leggen en bespreekbaar te maken. In scherpte zit ook een tegenhanger, dat ik graag de beste oplossing boven tafel krijg. Een mentaliteit van aanpakken én verzorgen is iets dat het beste bij mij past en daarom ook jou kan aanreiken. Soms is het belangrijk de inhoud te bespreken en andere momenten moet je korte metten maken en knopen doorhakken. Ik help je graag bij beiden.

Scherpte is de kwaliteit die ik als topsporter nodig had om mijn doelen te bereiken. Daarnaast ben ik ook een echt mensen-mens met empatisch vermogen.

In de afgelopen jaren heb ik veel mogen leren over mijzelf. Zo stond ik zeer rationeel in het leven, maar leerde ik dat ik een gevoelsmens ben en vanuit mijn hart en ziel wil leven. Ik gun ieder die passie, power en plezier in het leven. Daarvoor zijn soms hulpbronnen nodig. Mensen die je even een stukje op weg helpen of dingen voor je uitzoeken. Dat is precies waarin ik wil voorzien: hulpbron voor jouw vraag.

Ik kan mij voorstellen dat je het idee hebt dat ik je kan helpen, maar niet direct de juiste diensten op mijn site ziet staan. Neem dan contact op, zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan doen.


Naast juridische diensten:

Zoals ik al schreef ben ik ook coach, trainer en therapeut. Je kunt bijvoorbeeld ook 1 op 1 coaching bij mij volgen of een training voor persoonlijke ontwikkeling. De kenmerken die je bij mij herkent in mijn juridische diensten zie je ook terug in coaching en training: positief ingericht, overzichtelijk, vooruitstrevend, enthousiast en invoelend.

Coaching en training is verdeeld onder, Einstein-energetica praktijk (complementaire zorg en coaching) en Einstein-empowerment.academy (opleidingen)


Samenwerking:

Kennis en kunde samenvoegen maakt synergie! Dat is waarom wij, als partners, ook nauw samenwerken. Graag stel ik je ook voor aan: Adrie Talakua en Joanna Talakua. Mensen die onze samenwerking hebben ervaring, zeggen: jullie vormen een echt en hecht team! Complementaire en hechte samenwerking.

Team Einstein

Wat kunnen zij toevoegen?

Juridische onderwerpen zijn mijn expertise. Daarnaast hebben zij bijvoorbeeld kennis en kunde op het gebied van ondernemen, OR, sales en succes vanuit het werkveld en levenservaringen. Nu als (hypno)therapeut en sjamaan hebben zij zich beiden al bijna tien jaar verdiept in mensen. Die zakelijke, levens en mensenervaring gecombineerd maakt dat ik graag spar met hen. En als het zo uitkomt vraag ik hen deel te nemen aan onze gesprekken of coaching.

Vraag ook gerust naar de mogelijkheden die wij samen aan je kunnen bieden. Mogelijk voel jij een klik met Adrie of Joanna en kan dat een element brengen bij de hulpvraag die jij zoekt. Laat het mij weten!


Scroll to Top